Description du produit Artiste: Jean Sanders "OURAGAN" profondeur de cadre 80×80 x 4cm …

Produktbeschreibung Künstler: Jean SandersDescription du produit Artiste: Jean Sanders "OURAGAN", profondeur de cadre 80×80 x 4cm Matière: Peintures acryliques, vernis final, matériau structurel Fond de coloration: La photo est déjà étirée sur du canevas tendu ….

Att välja det bästa dusch- eller badväggsområdet kan vara tufft. Ska du installera akryl, ett soligt ytmaterial som Swanstone, eller använda dekorativa plattor? Kommer kvaliteten på dessa produkter att stå tidstest? Vilken är den bästa matchen för din budget och smak?

Lär dig 7 praktiska steg för att bestämma vilket väggsystem som är bäst för dig.

Steg 1 - Bestäm om du vill gå över dina befintliga väggar - För att spara pengar är det trevligt att placera ett badkar eller en duschvägg som omger en befintlig yta. Det är möjligt att använda specialiserat lim eller butyltape för att existera akryl- eller Swanstonefasta ytmaterial över befintliga plattor så länge de nuvarande väggarna inte är svampiga eller böjda. Om du har ett plast- eller glasfibersystem är det inte möjligt att placera nya väggar över dina befintliga material. I dessa fall måste det nuvarande systemet avlägsnas, ny backer installeras och sedan nya väggar sätts upp.

Steg 2 - Tänk igenom din budget - Om du vill ha det mesta du vill ha mest värde för pengarna - ett material av hög kvalitet som inte bryter mot banken.

Om du letar efter ett lätta att rengöra kostnadseffektivt material är akryl ett utmärkt val. Det är varmt att hålla kontakten, installeras snabbt och levereras med livstidsgaranti.

För ett mer elegant utseende (som finns i mer dekorativa mönster och mönster) överväg en Swanstone solid ytvägg. Swanstone är lätt att underhålla, har inga leder till injekteringen eller tätningen och kommer i många olika val.

Vanligtvis är den dyraste produkten kakel (om du inte har möjlighet att installera den själv och spara arbetstiden - kakel är den mest tidskrävande att installera jämfört med arkprodukter som akryl och Swanstone). Det finns obegränsade val och prisklasser av kakel och det skapar också ett elegant utseende.

Steg 3 - Välj ditt material, mönster, färger och accenter du vill - När du har valt mellan akryl, Swanstone och kakel, är du redo att välja din design och färg (er).

Akrylmuren omger kommer i en mängd färger, mönster och finish. Det finns fasta, granit-, metall- och marmorfärger. Dessutom kan väggarna du väljer vara släta, 4 "x 4" simulerade plattor, 8 "x 10" simulerade plattor eller till och med en stenig look. Akryl är inte längre bara en vit slät ytvägg.

Swanstone, medan det har varit känt för sin styrka, konsistens av färg och konsistens, groutfri kvalitet, och det faktum att det inte kommer att spricka eller vika - har också ett mycket stort utbud av dekorativa alternativ. Det finns över 45 standard-, högglans- och granitfärger. Dessutom finns dekorativa paneler för att konstruera unika arkitektoniska mönster som heter Pebble, Geometric, Beadboard, Tangier och Barcelona. Det finns också designer trimstycken och rosettes för att skapa en färdig look.

Kakel erbjuder de bredaste produktalternativen när det gäller färg, accenter, gränser, storlekar och tjocklekar. Se till att du letar efter en vattentålig tegel med hög densitet för ditt bad eller dusch.

Steg 4 -Choose your backboard. Välj material för att fästa väggmaterialet och vid flisens avslutning är väggens yta. Vad du inte ser i ett badkar eller duschväggspanelprojekt är lika viktigt som vad du ser. Använd rätt material (er) bakom väggen. Här är några rekommendationer:

Akryl - Om kakelmurarna är i bra form installera dem genom att fästa akryl med butyltape och färgstämpel. Detta kommer att spara på deponi kostnader, minska projektets installationstid och spara pengar. Om den befintliga väggen inte kan installeras över läggs fuktresistent grönbräda eller ett cementbräda.

Swanstone - Liksom akryl om plattan är i bra strukturell form installera över befintliga. Om inte kan Swanstone installeras över greenboard eller cementplatta med speciellt lim.

Tegel - Dåligt utförda plattor har orsakat massor av slöseri pengar historiskt (billigt backerboard kan ha använts, dålig grouting jobb, dåligt arbete i hörnen är bara några av problemen). För kakelinstallationer använder du aldrig grönbräda - använd antingen ett vattenbeständigt cementkort eller ett vattentätt strängsprutat polystyrenbräda som det som tillverkats av Wedi Corporation. Dessa brädor ska limmas och skruvas på din inramning. Förutom att använda rätt bakplatta anser du att investera i en uretanmäld. Denna typ av injektionsmedel behöver inte återförslutas och är vattentät. Även om det kommer att kosta dig mer upp framför det kommer det att spara pengar på vägen när du behöver regrouta, eller ännu värre att du behöver göra om duschen om du har någon vattenskada.

Steg 5 - Fixa vad som står bakom väggen - Den bästa tiden att fixa en dålig fungerande duschventil, ett duschhuvud som är för lågt, eller att lägga tillbaka material för att stärka. Installationen av tillbehören är när du & # 39; Jag har öppnat muren.

Steg 6 - Identifiera badkaret och duschtillbehöret som du vill lägga till funktion och stil på ditt projekt. Har du alltid velat ha en benplatta för rakning, ett hörnstol, en krökt duschstång för att hålla vattnet i, en handhållen dusch, en hörncaddy, en ramlös duschdörr, schampo eller tvålnyp eller en gripbar? När du installerar nya väggomgivningar är den perfekta tiden att accessorize ditt bad eller dusch så att det fungerar för dig och din familj.

Steg 7 - Om processen låter för svårt, ring en välrenommerad entreprenör som inte är en "storlek passar alla" - Låt oss möta det. Det finns många val och installationsdetaljer som måste göras på rätt sätt för att säkerställa en framgångsrikt projekt. Att ringa en professionell kan vara dyrare på kort sikt men spara långsiktiga kostnader. Se till att du väljer en entreprenör som inte försöker skjuta dig in i den typ av dusch eller badvägg som omger systemet de säljer (till exempel ett företag som säljer akrylsystem driver denna lösning på dig). Leta efter ett företag som är kompetent och kompetent i flera system som ska försöka förstå dina behov, budgetar och smaker och ge olika alternativ.

Vet du är utrustad med 7 steg som kommer att fungera som en bra skiss för att planera ditt akryl-, Swanstone- eller kakelbadkar eller duschvägg som omger installationen.